27.4 C
Colombo
Rebo, June 16, 2021
logo

Vaksin Faizer tibatan dosis kadua AstraZeneca

Sakumaha rekomendasi anu ditampi ti aparat kaséhatan, tindakan bakal dilaksanakeun pikeun masihan dosis kadua vaksin Pfizer kanggo anu parantos nginum dosis anu munggaran.

Pengumuman ti Unit Media Présidén ngeunaan kanaékan harga BBM

Unit Media Présidén nyatakeun yén kanaékan harga BBM ngan ukur salah sahiji faktor konci dina program umum pikeun nguatkeun ékonomi lokal.

Menteri kedah mundur kusabab naékna harga bahan bakar

Menteri anu ngurus hal éta langsung jawab kaputusan anu dicandak pikeun naékkeun harga bahan bakar sareng parantos tanggung jawab pinuh pikeun nyiptakeun kaayaan sapertos kitu.

Dua anggota déwan kotamadya ditahan kusabab maling

මීතොටමුල්ල ප්‍රදේශයේ වී අලෙවි මණ්ඩලයට අයත් ගබඩාවක සවිකර තිබූ යන්ත්‍රයක් සොරා ගැනීමේ සිද්ධියකට කොළොන්නාව නගර සභාවේ නාගරික මන්ත්‍රීවරු දෙදෙනෙකු ඊයේ (15) අත්අඩංගුවට ගෙන තිබේ.මෙලෙස...

Bewara ka Jasa Pangiriman

භාණ්ඩ ප්‍රවාහන සේවා හෙවත් ඩිලිවරි සේවා පවත්වාගෙන යාම සඳහා නිකුත් කර ඇති බලපත්‍රවල වලංගු කාලය දීර්ඝ කර ඇති බව පොලීසිය පවසනවා.පොලිස් මාධ්‍ය ප්‍රකාශක නියෝජ්‍ය...

Hiji metode miceun suluh anu ditambihkeun kana cai laut tina kapal anu ngaduruk dipanggihan

එක්ස්ප්‍රස් පර්ල් නෞකාවෙන් මිශ්‍රවූ ඉන්ධන හා රසායනික ද්‍රව්‍ය මුහුදු ජලයෙන් ඉවත් කිරීම සඳහා විශේෂ ක්‍රමවේදයක් පේරාදෙණිය විශ්වවිද්‍යාලයේ විද්‍යාඥයන් පිරිසක් සොයාගෙන තිබෙනවා.මේ සම්බන්ධයෙන් මාධ්‍ය හමුවේ...

Covid parantos nginfeksi 31 jalma di kelas swasta anu diayakeun sacara cicingeun

නිරෝධායන නීති උල්ලංඝණය කරමින් කටුගස්තොට රණවන පාරේ පවත්වාගෙන ගිය පෞද්ගලික අධ්‍යාපන ආයතනය තුළ නිරෝධායන කළ 58 දෙනෙකුගෙන් 31 දෙනෙකු කොරෝනා ආසාදිතයන් බවට හෙළි වී...

Ieu mangrupikeun larangan anu bakal ditumpukeun sanajan nagara dibuka

රට විවෘත කළත් දැඩි සීමාවන් පැනවීමට සිදුවන බව රාජ්‍ය අමාත්‍ය සුදර්ශනී ප්‍රනාන්දුපුල්ලේ මහත්මිය පවසනවා.ඇය පෙන්වා දෙන්නේ රැස්වීම,සාද වැනි අවස්ථා සඳහා ඉදිරියටත් සීමා පනවනු ඇති...

Genus Delta Corona anu pikasieuneun ngingetkeun 'résiko luhur asupna'

කොරෝනා වෛරසය ව්‍යාප්ත වීමේ භයානකකම තවමත් ඉවත්වී නොමැති බව ශී‍්‍ර ලංකා වෛද්‍ය සංගමයේ සභාපති විශේෂඥ වෛද්‍ය පද්මා ගුණරත්න මහත්මිය සඳහන් කරම්නවා.රෝහල් පද්ධතියට දරාගත හැකි...

Henteu sadayana buktina tiasa dipasihkeun - kami merjuangkeun santunan!

Dugi ka ayeuna, pesen radio anu dikirim ku kaptén kapal Express Mutiara ka Pusat Komunikasi Harbour Master ngeunaan kaayaan bahaya kapal anu kabakar ...

Udaya Gammanpila ngungkabkeun pikeun anu munggaran pikeun carita di tukangeun layar drama kenaikan harga BBM

Jalma-jalma anu kapangaruhan ku korona ogé kena ku harga bahan bakar. Dina waktos sapertos kieu, Menteri Udaya Gammanpila dituduh naékkeun harga BBM. Carita éta langkung ...

Menteri Sudarshani Kovid nyarioskeun ngeunaan dinten nalika maotna turun

Sanaos paningkatan dina maotna, aya panurunan anu jelas dina jumlah kasus anu dilaporkeun, saur Dr. Sudarshani Fernandopulle, Menteri Negara Kontrol Penyakit, Kovid.

Metodeu 'kéngingkeun minuman keras bumi' online

Saran pikeun proyek pilot pikeun mésér minuman keras dina sistem online ngalangkungan supermarket parantos diteruskeun ka Menteri Keuangan ...

Indung aktris populer Gayathri Dias 'ngelek corona mara Carita ceurikna

Gayathri Dias mangrupikeun aktris anu kawéntar sareng berbakat sakumaha urang sadayana terang anjeunna. Carita ieu ngeunaan hirupna ...

Sri Lanka dipoyok ku majalah internasional

Kapal karam Express Mutiara, salah sahiji bencana lingkungan anu paling parah dina sajarah Sri Lanka, parantos kalindih ku obrolan modél média sosial ...

Perdana Menteri Mahinda Rajapaksa ngucapkeun salamet ka putrana Yoshitha

Kulawarga Rajapaksa bakal diwanohkeun salaku kulawarga anu asih sareng conto anu dipikacinta sareng diajak ku sadayana di nagara urang ...

Piumi sareng Chandimalu ngagiling bal pikeun Chamuditha

Piumi Hansamali sareng Chandimal Jayasinghe maréntahkeun tindakan légal dilakukeun ka wartawan Chamuditha Samarawickrema kusabab hinaan pengadilan.

Chandimal angkat ka pengadilan ngalawan Chamuditha

Beautician Chandimal Jayasinghe parantos ngajukeun gugatan fitnah ngalawan wartawan Chamuditha Samarawickrema kusabab hinaan pangadilan sareng ngalanggar aturan karantina.

Pernyataan khusus ti Menteri Weerasekera ngeunaan kajadian 'Piumi sareng Chamuditha'

Salaku Menteri anu ngurus Polda, anjeunna dihubungi perkawis kajadian kontroversial sareng nyatakeun pernyataan anu salah pisan sareng ngahina ngalangkungan lembaga média sosial ...

Aktris populér Tanasha Satharasinghe ngagungkeun ultah na di tengah wengi

Tanasha Satharasinghe mangrupikeun tokoh anu sering dikaitkeun dina internét. Dinten ieu ulang taun Tanasha, anu tiasa ditingali dina sababaraha desain. manehna ...

Naha putra Menteri Sarath Weerasekara masihan baju ka Piumi anu nikah di Shangri-La?

Kantong baju modél anu dikarantina Piumi Hansamali ogé dibawa ka tengah karantina ku putrana.

Gammanpila masihan waleran opat léngkah pikeun patarosan anu ditaroskeun ku sakumna nagara

Udaya Gammanpila, Menteri Perminyakan parantos nyatakeun yén dana tina jinis anu diusulkeun ku Kabinet pikeun penstabilan harga BBM teu acan dilaksanakeun.

Naon anu diusahakeun Basil 23 ku 'sumping ka Sri Lanka'

Pangadeg People's Front Basil Rajapaksa dijadwalkeun sumping di Sri Lanka dina kaping 23. Anjeunna angkat ka Amérika Serikat nembe ...

Gammanpila nyaéta jelema bodo - Sarath Fonseka nyarioskeun alesanana

Bidang Marsekal Sarath Fonseka nunjukkeun yén Menteri Udaya Gammanpila nyaéta jelema bodo anu henteu terang sékrétaris anu nandatanganan kertas nominasi na. Sagara Kariyawasam ...

Harga minyak henteu bakal naék upami Basil parantos aya - Lansa

Upami Basil Rajapaksa parantos aya, pamaréntah moal ngijinkeun kanaékan harga bahan bakar sareng anjeunna bakal nangtung pikeun éta.

Nami Sangakkara ogé diantara anu panggedéna

Tilas jangkrik kirik Sri Kumar Sangakkara parantos ditunjuk di Galéri Kinérja ICC.

Milarian virus anu mirip sareng corona

Panaliti Cina parantos mendakan sakumpulan coronavirus anyar dina kelelawar, salah sahijina nyaéta niron Rhinolofus anu direkayasa sacara genetik.

Warta anu saé perkawis kendaraan anu nuju dirakit di Sri Lanka

Numutkeun laporan analitik ngeunaan pendaptaran kendaraan bermotor bulanan, jumlah pendaptaran kendaraan bermotor anu dipasang sacara lokal parantos ningkat.
Numutkeun kana panilitian, sadaya vaksin virus corona anu ayeuna dianggo nyayogikeun panyalindungan tinggi tina résiko maot tina virus.