28 C
Colombo
Minggu, Agustus 1, 2021

Gammanpila masihan waleran opat léngkah pikeun patarosan anu ditaroskeun ku sakumna nagara

Menteri Perminyakan Udaya Gammanpila (15) nyatakeun dina pengarahan média anu diayakeun di Colombo yén dana tina jinis anu diusulkeun ku Kabinet pikeun penstabilan harga BBM henteu tiasa dioperasikeun.

Ngawalon patarosan anu dikedalkeun ku wartawan ngeunaan dana éta, anjeunna salajengna nyatakeun yén anjeunna sanés Menteri nalika waktos rumor ngeunaan dana timbul.

Anjeunna ngawartoskeun ka média yén dana pikeun penstabilan harga kedah disiapkeun nalika harga minyak turun sareng sanaos Kabinet parantos nyarios yén dana sapertos kitu bakal ditetepkeun, éta henteu acan dilaksanakeun.

Nanging, Menteri Gammanpila dina wawancara sareng saluran TV nyatakeun pendapat anu kontradiktif.

Nalika ditaroskeun ngeunaan Dana Penstabilan Harga ku saluran anu aya hubunganana, Menteri ngajawab yén dana sapertos kitu parantos disiapkeun.

Cenah mah dana anu disebat Dana Stabilisasi Harga parantos disiapkeun sareng Rs. 48 milyar parantos diinvestasikeun dina éta.

Menteri Gammanpila salajengna nyatakeun yén Ceylon Perminyakan Corporation gaduh hutang sareng lagu Rs.

Naon réspon anjeun?
Patta!
0
11.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
Sigana mah pabalatak!
0
22.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
OKÉ seuri!
1
3.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
Hmm!
0
31.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
Sedih pisan!
0
27.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
Bosok!
1
30.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
Kujeeta!
3
48.svg? V = 2.6 | Gosip Lanka
ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Tingali sadayana réspon!

Warta anu langkung mirip

"Anjeunna henteu deui milik urang" - Marikkar

Partai parantos nyatakeun yén Rishad Bathiudeen henteu sareng Samagi Jana Balawega ayeuna.

Telepon anu anéh ti Ranil ka Harin

Parlemén Samagi Jana Balawega kamari (28) ngahimpun masihan pernyataan ngeunaan kajadian anu aya hubunganana sareng serangan Paskah.

Warta pangénggalna kami

0
Naon réaksi anjeun kana warta ieu?x
()
x